top of page

Fri, 31 May

|

Skien

Fordypningsseminar Basal Kroppskjennskap

Sommerens fordypningsseminar - velkommen til tre dager med faglig fordypning med gode kollegaer!

Fordypningsseminar Basal Kroppskjennskap
Fordypningsseminar Basal Kroppskjennskap

Time & Location

31 May 2024, 12:00 – 02 Jun 2024, 14:00

Skien, Hollenderigata 3, 3732 Skien, Norge

About the event

Vi ønsker velkommen til tre dager med fordypning i Basal Kroppskjennskap. Tema denne gangen er relasjonsøvelser – programmet som var planlagt til november i fjor. Seminaret har som mål å gi påfyll til dere som har en interesse for BK, og det vil som vanlig inneholde mye praksis og noe teori/samtale. I dette kurset vil vi fordype oss spesielt i hvordan vi kan jobbe med ulike relasjonsøvelser i både individuell behandling og i bevegelsesgrupper. Vi håper det å bli guidet selv, og å være i egne bevegelser, kan gi påfyll til egen prosess og inspirasjon til egen praksis.

Vi vil starte og ende dagene med sitting og jobbe med hverdagskoordinasjoner, og i løpet av dagen ha bevegelsespraksis der vi jobber både i liggende, sittende, stående og gående. Relasjonsøvelser er en god måte å fremme det å kunne være til stede i seg selv også når man forholder seg til andre rundt seg, kjent i BK som «et øye inn og et øye ut». Vi kommer til å ta for oss både bevegelser der vi jobber i par og ulike typer massasje vi kan bruke i bevegelsesgrupper.

Vi ønsker velkommen til både dere som har mye erfaring, litt erfaring og også fysioterapeuter som ikke tidligere har jobbet med Basal Kroppskjennskap, men har lyst til å bli kjent med denne tilnærmingen.

Arrangør: Norsk Institutt for Basal Kroppskjennskap (NIBK)

Kursleder: Anne Marie Böhme Hetlevik

Pris: 3600,- (inklusiv lunsj begge dager)

Påmelding: kurs@nibk.org 

Påmeldingsfrist: 10.april

Share this event

bottom of page