top of page

søn. 05. nov.

|

Svarstad

Fordypningskurs Basal Kroppskjennskap

I dette kurset fordyper vi oss i et tema tilknyttet Basal Kroppskjennskap. Tema denne gangen er bruk av relasjonsøvelser både individuelt og i gruppe – med Basal Kroppskjennskap som tilnærming.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Fordypningskurs Basal Kroppskjennskap
Fordypningskurs Basal Kroppskjennskap

Tid og sted

05. nov. 2023, 18:00 – 08. nov. 2023, 14:00

Svarstad, Østsideveien 545, 3275 Svarstad, Norge

Om arrangementet

Vi har den glede å invitere til fordypningsseminar i Basal Kroppskjennskap (BK) over tre dager på Gavelstad Gjestegård!

Kurset har som mål å gi påfyll til dere som har en interesse for BK, og det vil som vanlig inneholde mye praksis og noe teori/samtale. I dette kurset vil vi fordype oss spesielt i hvordan vi kan jobbe med ulike relasjonsøvelser i både individuell behandling og i bevegelsesgrupper. Vi håper det å bli guidet selv, og å være i egne bevegelser, kan gi påfyll til egen prosess og inspirasjon til egen praksis.

Vi vil starte og ende dagene med sitting og jobbe med hverdagskoordinasjoner, og i løpet av dagen ha bevegelsespraksis der vi jobber både i liggende, sittende, stående og gående. Relasjonsøvelser er en god måte å fremme det å kunne være til stede i seg selv også når man forholder seg til andre rundt seg, kjent i BK som «et øye inn og et øye ut». Vi kommer til å ta for oss både bevegelser der vi jobber i par og ulike typer massasje vi kan bruke i bevegelsesgrupper.

Praksis vil bli fordelt utover dagen og vi har en god pause midt på dagen der dere har mulighet for å gå dere en tur i det fine området og gjerne bli litt kjent med hverandre. Når vi bor sammen på denne måten gir det en god anledning til å dele erfaringer og lære av hverandres kunnskap.

Vi ønsker at alle ankommer Gavelstad innen kl 18.00 på søndag der vi starter med et felles måltid og forbereder oss til oppstart av praksis mandag morgen. Onsdag avrunder vi kl 13.00 med lunsj.

Vi ønsker velkommen til både dere som har mye erfaring, litt erfaring og også fysioterapeuter som ikke tidligere har jobbet med Basal Kroppskjennskap, men har lyst til å bli kjent med denne tilnærmingen. Hvis dere har spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt.

Påmeldingsfrist: utvidet til 30.oktober Pris: kr. 3800 Påmelding sendes kurs@nibk.org Pris overnatting Gavelstad: enkeltrom 1500,- inklusiv alle måltider

Velkommen til tre dager med BK praksis og nye erfaringer i vår utrolige verden av bevegelser!

Dele dette arrangementet

bottom of page