top of page

BK på ExorLive

ExorLive er en database med over 8000 kvalitetssikrede øvelser med video, tekst og bilde. Her kan vi som fysioterapeuter sette sammen egne programmer til våre brukere. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med ExorLive og har nå vært og filmet bevegelser i to omganger med deres proffe stab og kan med glede meddele at BK bevegelsene nå er tilgjengelige for alle som bruker ExorLive. Dette kan være en stor hjelp når man skal sende med egentreningsprogram; her er beskrivelsen ferdig og brukerne kan få opp en filmsnutt av bevegelsen de kan se på hjemme.


For å finne BK bevegelsene som vi har filmet og kvalitetssikret må dere:

  1. Velge treningsform på høyre side

  2. Velge den lille prikken før rehabilitering

  3. SÃ¥ velge Basal Kroppskjennskap

  4. Pass på at du står på ØVELSER og ikke Programmer. De Programmene som ligger der er det ikke vi som har satt sammen, det kan alle brukere av ExorLive gjøre, og så dele.


Hvis man kun skriver Basal Kroppskjennskap i søkefeltet vil det komme opp andre bevegelser i tillegg som andre har filmet inn før oss. Hvis du er usikker på om vi har kvalitetsvurdert bevegelsen du finner kan du se etter et IATBBAT vannmerke i øvre venstre hjørne som markerer godkjenning av vår lærergruppe.



Det er lagt inn tekster på norsk, svensk, dansk, finsk og engelsk; alle skrevet av lærere i IATBBAT.

Da håper vi mange kan ha glede av bevegelsene!



Hilsen fra det proffe filmstudioet fra Aarid og Anne Marie

bottom of page